Culinary Institute by VejleErhverv afholder Kartoffelprisen 2024 den 20. oktober.

Her dyster en række udvalgte kokke i konkurrencen for at vinde Kartoffelprisen 2024.

Hold øje med hjemmesiden for mere information.

 

Om konkurrencen

Afviklingen sker med forskudt start- og sluttidspunkt. Den første deltager starter kl. 9.30. Konkurrencetiden er 5½ time

Senest 1 time efter start, skal hver deltager aflevere en menukorttekst på den menu, som kreeres. Deltagerne skal fremstille og tilberede en 3-retters menu, hvor kartoflen skal indgå med min. 60%.

 

Menuen skal bestå af:

  • Forret – Der skal anvendes minimum 3 forskellige kartoffelsorter.
  • Hovedret – Kartoflen er hovedemnet og skal være fremtrædende.
  • Dessert – Kartoflen skal være fremtrædende. 


Ud over en fælles råvarebuffet, udleveres en kurv med råvarer umiddelbart før hver enkelt deltagers starttidspunkt. Der skal anvendes minimum 3 råvarer fra råvarekurven. Der skal anrettes 6 couverter til dommerne og 2 til fotografering. Retterne afleveres efter tidsskemaet. Deltagerne må medbringe 1 person som medhjælper. Medhjælperen må ikke have afsluttet svendeprøven som kok, konditor eller lignende. Deltagerne medbringer selv service til anretning og køkkenudstyr såsom gryder, pander, håndmikser, blender o. lign. Deltagerne må IKKE selv medtage pynt og råvarer

Se billeder fra tidligere års konkurrencer her.

 

LÆS MERE OM KARTOFFELPRISEN 2024 HER

Flere events

Se alle events >
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.